How can we help?

Kakšne možnost plačil omogočate?

Omogočamo naslednje načine plačila: - po povzetju (znesek kupnine poravnate neposredno kurirju ob dostavi), - z nakazilom na račun Minu.si - 10DX GROUP d.o.o po ponudbi ali predračunu, - preko sistema PayPal, - s kreditnimi karticami Visa, Marstercard, American Express, - s plačilom na obroke Leanpay do 48 obrokov: najnižji znesek nakupa je 50€, najnižji obrok pa 10€. Več na www.leanpay.si Več informacij najdete na Splošnih pogojih. (https://minu.si/pages/splosni-pogoji)

Koliko znaša strošek dostave oz. poštnine?

Stroški dostave za naročila na Minu.si so: - Cena dostave do 5 kg = 3.95 EUR, - Cene dostave nad 5 kg = 4.95 EUR, - Brezplačna poštnina za naročila nad 79.90 EUR - Cena dostave za lesene panele in otroško pohištvo znaša 9.90€, pri znesku nad 499.90€ je brezplačna. - Cena dostave za večje pohištvene kose, kot so postelje, sedežne, jedilni stoli, znaša 29.90€, pri znesku nad 1499.90€ je brezplačna.

Kako poteka nakup na obroke?

Nakup na obroke poteka preko ponudnika LeanPay. Celoten postopek je zelo enostaven in ga lahko v celoti opravite preko spleta, brez obiska naše poslovalnice. Po izbiri možnosti obročnega plačila, ki se pojavi na zadnjem koraku v nakupovalni košarici, boste preusmerjeni k ponudniku LeanPay, kjer je potrebno izpolniti spletni vprašalnik. Odobritev vašega nakupa boste prejeli v roku nekaj minut. Omogočamo možnost nakupa do 48 obrokov. Najnižnji znesek nakupa na obroke je 50€, najnižji obrok pa10€....

Prejela sem paket s katerim nisem zadovoljna. Ali ga lahko reklamiram?

Čeprav se naša ekipa vedno trudi po svojih najboljših močeh, se lahko zgodi, da prejmete izdelek, ki vam ne bo všeč. V tem primeru ga lahko vrnete v 14 dneh od nakupa, brez navedbe razloga. Pazite le, da v tem času izdelka ne boste uporabljali ali npr. oprali, saj s tem zapade pravica do vračila blaga. Za vračilo izdelka je potrebno priložiti izpolnjen obrazec, ki ga najdete najdete na tej povezavi (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeUjGT-qH7h46zOlIvmycB8tN7XukP_vK-sye6uuC02DoHnRg/viewfo...

Kako deluje akcija 1+1 brezplačno?

V okviru te akcije vam ob nakupu enega izdelka drugega podarimo brezplačno. Akcije 1+1 brezplačno niso združljive z nobenim drugim popustom. Unovčite jo na način, da izdelka, ki imata oznako 1+1 brezplačno dodate v košarico vsaj v količini 2 kosov. Kupite lahko dva iste izdelka, ali pa izdelke iz iste akcije med seboj kombinirate. Popust se avtomatsko odšteje v nakupovalni košarici.

Ali lahko znesek naročilo poravnam ob dostavi?

Lahko. Znesek kupnine lahko poravnate tudi neposredno kurirju ob dostavi. Plačilo ob dostavi je možno s gotovino ali s kreditno kartico. Pakete dostavljamo sami ali pa preko naših partnerskih dostavljalnih služb.

Zanima me status moje pošiljke, saj še paketa nisem prejela. Na koga se lahko obrnem?

Za vse informacije v zvezi z dostavo se lahko obrnete na našo ekipo in z veseljem vam bomo pomagali. Dosegljivi smo na 02 620 26 40 (vsak delovni dan med 8:00 – 16:00 uro) ali na info@minu.si (mailto:info@minu.si).

Prejela sem pošiljko, ki je vidno poškodovana. Kaj naj naredim?

Vsi paketi zapustijo naše skladišče nepoškodovani. V kolikor opazite, da je paket ob prejemu pošiljke vidno poškodovan nas nemudoma kontaktirajte na info@minu.si. Vse poškodbe, ki bi nastale zaradi neprimernega rokovanja s paketom je potrebno uveljavljati takoj po dostavi.

Potrebujem nasvet pri naročilu, na koga se lahko obrnem?

Pišite nam na info@minu.si, nas pokličite na 02 620 26 40. Lahko pa z nami poklepetate tudi v živo. To storite na način, da kliknete na oranžno ikonico spodaj desno, kjer smo dosegljivi vsak delovni dan med 8.00 in 16:00 uro.

So vaši izdelki kakovostni?

Pri izbiri prodajnega programa se zavezujemo k visokim standardom kakovosti izdelkov. Vsak izdelek temeljito pregledamo, saj si prizadevamo, da vam ponudimo samo najboljše. Naša prednostna usmeritev je sodelovanje z dobavitelji iz evropske unije, kar pomeni, da se oddaljujemo od izdelkov nizke kakovosti iz tretjih držav, ki so na voljo po nižjih cenah.

Delovni čas

Za vse osebne prevzeme naročenih paketov, vas vabimo v Minu Showroom, ki se nahaja na Ulici Vita Kraigherja 5, 2000 Maribor. Vaše naročene izdelke lahko po prejetem obvestilu, da je vaš paket pripravljen, prevzamete vsak dan od ponedeljka do petka med 8.00 uro in 16.00 uro. Showroom kontaktni telefon: 02 620 2644