How can we help?

Kakšne možnost plačil omogočate?

Omogočamo naslednje načine plačila: - po povzetju (znesek kupnine poravnate neposredno kurirju ob dostavi), - z nakazilom na račun Minu.si - 10DX GROUP d.o.o po ponudbi ali predračunu, - preko sistema PayPal, - s kreditnimi karticami Visa, Marstercard, American Express, - s plačilom na obroke Leanpay do 48 obrokov: najnižji znesek nakupa je 50€, najnižji obrok pa 10€. Več na www.leanpay.si Več informacij najdete na Splošnih pogojih. (https://minu.si/pages/splosni-pogoji)

Koliko znaša strošek dostave oz. poštnine?

Stroški dostave za naročila na Minu.si so: - Cena dostave do 5 kg = 3.95 EUR, - Cene dostave nad 5 kg = 4.95 EUR, - Brezplačna poštnina za naročila nad 79.90 EUR - Cena dostave za lesene panele in otroško pohištvo znaša 9.90€, pri znesku nad 499.90€ je brezplačna. - Cena dostave za večje pohištvene kose, kot so postelje, sedežne, jedilni stoli, znaša 29.90€, pri znesku nad 1499.90€ je brezplačna.

Kako poteka nakup na obroke?

Nakup na obroke poteka preko ponudnika LeanPay. Celoten postopek je zelo enostaven in ga lahko v celoti opravite preko spleta, brez obiska naše poslovalnice. Po izbiri možnosti obročnega plačila, ki se pojavi na zadnjem koraku v nakupovalni košarici, boste preusmerjeni k ponudniku LeanPay, kjer je potrebno izpolniti spletni vprašalnik. Odobritev vašega nakupa boste prejeli v roku nekaj minut. Omogočamo možnost nakupa do 48 obrokov. Najnižnji znesek nakupa na obroke je 50€, najnižji obrok pa10€....

Prejela sem paket s katerim nisem zadovoljna. Ali ga lahko reklamiram?

Čeprav se naša ekipa vedno trudi po svojih najboljših močeh, se lahko zgodi, da prejmete izdelek, ki vam ne bo všeč. V tem primeru ga lahko vrnete v 14 dneh od nakupa, brez navedbe razloga. Pazite le, da v tem času izdelka ne boste uporabljali ali npr. oprali, saj s tem zapade pravica do vračila blaga. Za vračilo izdelka je potrebno priložiti izpolnjen obrazec, ki ga najdete najdete na tej povezavi (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeUjGT-qH7h46zOlIvmycB8tN7XukP_vK-sye6uuC02DoHnRg/viewfo...

Kako deluje akcija 1+1 brezplačno?

V okviru te akcije vam ob nakupu enega izdelka drugega podarimo brezplačno. Akcije 1+1 brezplačno niso združljive z nobenim drugim popustom. Unovčite jo na način, da izdelka, ki imata oznako 1+1 brezplačno dodate v košarico vsaj v količini 2 kosov. Kupite lahko dva iste izdelka, ali pa izdelke iz iste akcije med seboj kombinirate. Popust se avtomatsko odšteje v nakupovalni košarici.

Ali lahko znesek naročilo poravnam ob dostavi?

Lahko. Znesek kupnine lahko poravnate tudi neposredno kurirju ob dostavi. Plačilo ob dostavi je možno s gotovino ali s kreditno kartico. Pakete dostavljamo sami ali pa preko naših partnerskih dostavljalnih služb.

Zanima me status moje pošiljke, saj še paketa nisem prejela. Na koga se lahko obrnem?

Za vse informacije v zvezi z dostavo se lahko obrnete na našo ekipo in z veseljem vam bomo pomagali. Dosegljivi smo na 02 620 26 40 (vsak delovni dan med 8:00 – 16:00 uro) ali na info@minu.si (mailto:info@minu.si).

Prejela sem pošiljko, ki je vidno poškodovana. Kaj naj naredim?

Vsi paketi zapustijo naše skladišče nepoškodovani. V kolikor opazite, da je paket ob prejemu pošiljke vidno poškodovan nas nemudoma kontaktirajte na info@minu.si. Vse poškodbe, ki bi nastale zaradi neprimernega rokovanja s paketom je potrebno uveljavljati takoj po dostavi.

Potrebujem nasvet pri naročilu, na koga se lahko obrnem?

Pišite nam na info@minu.si, nas pokličite na 02 620 26 40. Lahko pa z nami poklepetate tudi v živo. To storite na način, da kliknete na oranžno ikonico spodaj desno, kjer smo dosegljivi vsak delovni dan med 8.00 in 16:00 uro.

So vaši izdelki kakovostni?

Pri izbiri prodajnega programa se zavezujemo k visokim standardom kakovosti izdelkov. Vsak izdelek temeljito pregledamo, saj si prizadevamo, da vam ponudimo samo najboljše. Naša prednostna usmeritev je sodelovanje z dobavitelji iz evropske unije, kar pomeni, da se oddaljujemo od izdelkov nizke kakovosti iz tretjih držav, ki so na voljo po nižjih cenah.