How can we help?

Nova sedežna? Raje izberite zaščitno prevleko.

Sedežna garnitura je zagotovo ena najpomembnejših kosov pohištva v vašem domu. Poleg tega, da je videti elegantno in sodobno, mora biti tudi udobna in vzdržljiva. Vendar pa se ne moremo izogniti dejstvu, da bo čas prinesel svoje. Na njej se bo najverjetneje nabralo nekaj madežev hkrati pa se bo tudi obrabila. 

V kolikor želite podaljšati življenjsko dobo sedežne ali pa osvežiti njen videz je nakup zaščitne prevleke odlična rešitev.

Želite izvedeti zakaj se je pametno odločiti za nakup prevlek za sedežne garniture?

Prihranek pri času in denarju
Nakup zaščitne prevleke je cenovno zelo ugoden v primerjavi z nakupom nove sedežne garniture. Če se odločite za nakup nove sedežne garniture, se boste morali spopasti z visokimi stroški in naporom, ki ga prinaša iskanje pravega kosa pohištva. Z zaščitno prevleko pa boste lahko enostavno posodobili videz svoje sedežne garniture, brez potrebe po nakupu nove.

Omogočajo idealno zaščito
Sedežne garniture ščitijo pred poškodbami, obrabo in umazanijo hišnih ljubljenčkov, kar ji podaljšuje življenjsko dobo. S tem boste prihranili ogromno denarja, saj vam ne bo treba zamenjati sedežne garniture vsakih nekaj let. Na voljo imate tudi zaščitne prevleke za stole.

So zelo enostavne za čiščenje
Veliko prevlek je mogoče prati v pralnem stroju, kar olajša vzdrževanje. Poleg tega se boste izognili obisku kemičnih čistilnic, kar vam bo prihranilo denar. In če se zgodi nesreča, kot je polivanje pijače ali madež od hrane, bo prevleka zagotovila dodatno zaščito.

Na voljo je veliko različnih materialov
Materiali, ki se uporabljajo za izdelavo zaščitnih prevlek, kot so bombaž, poliester, elastan, mikrovlakna, flis in še več. Vsak material ima svoje prednosti in slabosti, zato se prepričajte, da izberete tistega, ki ustreza vašim potrebam. Pomembno je, da so prevleke elastične in prilagodljive.

Široka barvna paleta
Zaradi pestre izbire barv boste zagotovo našli nekaj po vašem okusu. Prevleke so na voljo v različnih vzorcih in barvah, od klasičnih do bolj drznih in zabavnih.  Sedežna garnitura z novo prevleko lahko popolnoma spremeni izgled prostora in ga osveži. 

Za različne velikosti in vrste sedežnih garnitur, brez težave najdete prevleke za enosed, dvosed, trosed ali sedežne garniture. 

Če razmišljate o nakupu zaščitne prevleke raziščite našo spletno trgovino in izbirajte med bogato ponudbo prevlek  ali  pa se oglasite v našem showroomu, kjer vam bodo naši strokovnjaki svetovali in pomagali izbrati primerno prevleko za vašo sedežno garnituro. Z dobro izbrano prevleko bo vaša sedežna garnitura zdržala veliko dlje in boste z njo lahko uživali v udobnem sedenju še vrsto let.